
با توجه به هزينه هاي غیرضروری كه از تهيه نسخه هاي اضافي به دانشجويان تحميل مي شود خواهشمند...
۲۳ خرداد ۱۳۹۸دانشجویان محترم مقطع کارشناسی ارشد، لازم است برای برگزاری جلسه دفاع،مراحل زیر را طی...
۲۱ خرداد ۱۳۹۸
دانشجویان مقطع کارشناسی، لازم است سه روز قبل از دفاع پروژه، آگهی دفاع خود را در برد...
۲۱ خرداد ۱۳۹۸
دانشجویان محترم مقطع کارشناسی برای ثبت نام دوره کارآموزی، لازم است مراحل زیر طی گردد.
فرآیند...
۲۱ خرداد ۱۳۹۸
بر اساس مصوبه کمیته مرکزی تحصیلات تکمیلی گروه مهندسی برق،لازم است کلیه دانشجویان دوره...
۲۱ خرداد ۱۳۹۸
ضمن سلام و درود به نمايندگي از گروه برق دانشكده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد ورود شما را به سايت اين گروه خوش آمد می گويم.
گروه مهندسی برق دانشگاه فردوسی يكی از قطبهای آموزشی و پژوهشی مهندسی برق كشور است كه تلاش می كند با بهره گيری از منابع انسانی نخبه و فرهيخته به تربيت نيروی انسانی متخصص و برخوردار از اخلاق حرفه ای بپردازد. در اين راستا تلاش می كنيم فضايی مناسب آموزش و پژوهش در حوزه مهندسی برق فراهم آوريم كه درخور جايگاه رفيع دانشگاه فردوسی در بين دانشگاههای كشور باشد. تقويت روحيه كارآفرينی و نوآوری يكی از اولويتهای اصلی من و همكارانم در گروه برق است.
ما مفتخريم كه دانش آموختگان اين گروه در مراكز علمی و صنعتی معتبر كشورمشغول به فعاليت هستند و رسالت خود را بر آن می دانيم كه همگام با جامعه برای حل مسائل گام برداريم و يقين داريم در اين ميان دانشجويان می توانند نقش سازنده و بسزايي ايفا نمايند.
در نهايت،از اين فرصت استفاده كرده و از كليه افراد مستعد و مشتاق فراگيری دانش و مهارت در زمينه مهندسی برق دعوت می كنم به گروه مهندسی برق دانشگاه فردوسی بپوندند.
نرمافزار ESE توسط واحد فناور سیناتوس برای ارتقای ویدئوی آندوسکوپی توسعه داده شده است. این نرمافزار با استفاده از تکنولوژیهای I-scan، TRI-scan و SPIES، و همچنین مدالیتههای اختصاصی SINA، کیفیت ویدئو را بهصورت real-time بهبود میبخشد. با افزایش کنتراست، تشخیص تومورها و ضایعات بدن در شرایط دشوار داخل بدن بهطور دقیقتری انجام میپذیرد.
تیمی به سرپرستی دکتر امیررضا عطاری در دانشگاه فردوسی مشهد از رادار نفوذ در زمین (GPR) برای تخمین دقیق ضخامت آسفالت استفاده کردهاند. این روش غیرمخرب با ارسال و تحلیل امواج الکترومغناطیسی توانایی تعیین ضخامت آسفالت با دقت 1 میلیمتر را دارد.
محققین دانشگاه فردوسی مشهد به سرپرستی دکتر جواد صفائی، دستگاه fNIRS را توسعه دادهاند که با استفاده از نور مادون قرمز نزدیک، تغییرات هموگلوبین در مغز را اندازهگیری میکند. این دستگاه نسبت به fMRI هزینه کمتر و سرعت بالاتری دارد.