زمینه اصلی فعالیت شرکت:

• طراح و مجری سیستم های تله متری و اتوماسیون صنعتی

سابقه فعالیت شرکت:

شرکت زرین سامانه شرق طراح و مجری سیستم های تله متری و اتوماسیون در صنعت آب و فاضلاب و اتوماسیون شبکه های توزیع برق کشور فعالیت رسمی خود را از سال 1385 با نام شرکت زرین سامانه شرق شروع نموده است. در حال حاضر این شرکت به عنوان یکی از بزرگترین طراحان و سازندگان تجهیزات و محصولات با کیفیت در حوزه هوشمند سازی، مانیتورینگ و کنترل از راه دور در کشور فعالیت نماید.

محصولات شرکت:

• کنترل باکس پست های هوائی
  • رادیو مودم GPRS
  • رادیو مودم UHF
  • سیستم کنفرانس

تخصص‌های فعال مرتبط با برق در شرکت:

• در این شرکت گرایش های الکترونیک، قدرت و کنترل فعالیت می کنند.

تعداد نیروی مورد نیاز و شرایط پذیرش:

• شرکت 2 نفر در حوزه تحقیق و توسعه، 2 نفر در حوزه خدمات پس از فروش و 1 نفر در حوزه تولید و مونتاژ جذب می نماید.
  • تعهد به کار و نظم در امور جزو اولویتهای شرکت است.
  • نیروهای پذیرش شده در واحد تحقیق و توسعه در زمینه برنامه نویسی میکروکنترلر(آرم)، طراحی PCB و طراحی آنالوگ فعالیت می نمایند.
  • در حوزه خدمات پس از فروش، دانشجویان باید به ماموریت های داخل و خارج از استان بروند تا نسبت رفع مشکلات دستگاه های فروخته شده شرکت اقدام نمایند. اولویت جذب در این حوزه با دانشجویانی است که با برق صنعتی و مدارات الکترونیک آشنائی لازم داشته باشند.

شرایط کاری:

• ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:20 الی 17

برنامه شرکت برای دانشجویان:

دانشجویان پس از مصاحبه با شرکت، متناسب با توانائی های خود به واحد مربوطه معرفی می شوند. در بدو ورود آموزشهای لازم شامل مسائل ایمنی و بهداشت و نیز آشنائی با قوانین کلی شرکت ارائه می گردد. سپس مسئول هر واحد به عنوان منتور برنامه کاری و مسیر پیشرفت دانشجو را تعیین و دانشجو می بایست مطابق مسیر مشخص شده توسط منتور اقدامات لازم را انجام دهد.