- زمینه اصلی فعالیت شرکت:

• طراحی سیستم‌های کنترلی برای نیروگاه‌ها

- سابقه فعالیت شرکت:

شرکت آهار فعالیت خود را در حوزه خدمات مهندسی برق در گرایش‌های الکترونیک و کنترل از سال 1379 آغاز نموده است. این فعالیت با بازطراحی و تولید بردهای الکترونیکی آغاز گردید و در گذر زمان به طراحی سیستم‌های کنترلی پیشرفته مورد نیاز صنایع انرژی کشیده شده است.

در حال حاضر حدود 5100 مگاوات از برق کشور از سیستم‌های کنترل شرکت آهار استفاده می‌کنند. همچنین شرکت دارای 120 نفر پرسنل می‌باشد که از بین دانش‌آموختگان دانشگاه‌های برتر کشور جذب شده‌اند. یکی از اقدامات قابل توجه شرکت ایجاد یک شتاب‌دهنده سازمانی تخصصی در حوزه خدمات نیروگاهی ذیل شرکت است. هدف از ایجاد این شتاب‌دهنده شناسایی افراد مستعد کارآفرینی و هدایت آن‌ها به سمت راه اندازی کسب و کار در قالب اسپین آف است تا شرکت بتواند پروژه‌های کوچک‌تر خود را از طریق شرکت‌های اقماری پیش ببرد.

- محصولات شرکت:

• سیستم کنترل توزیع شده (DCS) یوکوگاوابرای پارس جنوب(رامونا)
  • ارائه دهنده سیستم کنترل توربین فوق سنگین(رامیار)
  • ساخت کارت‌های الکترونیک نیروگاهی
  • سیستم کنترل ژنراتور(سانیار)
  • Over speed protection برای توربین استاندارد
  • سیستم راه‌انداز کانورتری (SFC)

- تخصص‌های فعال مرتبط با برق در شرکت:

• مهندسی برق گرایش کنترل- طراحی سیستم‌های کنترل خطی
  • مهندسی برق گرایش الکترونیک-طراحی مدارات آنالوگ
  • مهندسی برق گرایش قدرت- تحریک و راه‌اندازی ماشین‌های سنکرون، الکترونیک قدرت
  • مهندسی برق گرایش مخابرات-انجام تست‌های EMC

- تعداد نیروی مورد نیاز و شرایط پذیرش:

• شرکت در صورت احراز صلاحیت 3 نفر دانشجو در گرایش‌های الکترونیک، کنترل و قدرت جذب می‌کند.
  • اولویت جذب در شرکت آهار شرق با دانشجویانی است که علاوه بر تسلط کافی به دروس تخصصی دانشگاهی، دارای مهارت‌های تخصصی زیر باشند:

الکترونیک: آشنایی با نرم افزار آلتیوم و یا برنامه‌نویسی میکروکنترلر

قدرت: فهم سیستم‌ها و مکانیزم‌های نیروگاهی و آشنایی با نرم افزار MATLAB

کنترل: آشنایی با مفاهیم کنترل و نرم افزارهای PCS7 و PLC

همچنین توانایی انجام کار تیمی و ارتباط موثر جزو اولویت‌های انتخاب شرکت است.

- شرایط کاری:

• ساعت کاری شبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 16:30 و پنجشتبه از ساعت 8 الی 14

- برنامه شركت براي دانشجويان:

دانشجوياني كه با شركت آهار شرق همكاري مي كنند، پس از مصاحبه توسط واحد منابع انساني، به يكي از بخش هاي تخصصي شركت معرفي مي شوند. توسط بخش مربوط يك منتور به دانشجو معرفي شده و برنامه رشد دانشجو توسط منتور مشخص مي گردد. دانشجو مي بايست مطابق برنامه ارائه شده توسط منتور فعاليت نمايد.