- زمینه اصلی فعالیت شرکت:

• طراحی سیستمهای اسکادا و اتوماسیون پست های فشار قوی

- سابقه فعالیت شرکت:

شرکت پیمان خطوط شرق از سال 1388 در زمینه سیستم اسکادا و اتوماسیون به عنوان یک شرکت پیمانکار در صنایع زیر ساختی شروع به فعالیت نموده است. پس از آن با توجه به شروع تحریم‌های نوبت اول و عدم ارائه خدمات توسط شرکت‌های خارجی، شرکت اقدام به ساخت دستگاه RTU نموده است. پس از تلاش شبانه روزی، در سال 1397 اولین نمونه بومی‌سازی شده RTU شرکت ABB توسط شرکت روانه بازار گردید. در حال حاضر شرکت علاوه بر RTU، کارت‌های الکترونیکی و نیز پاور میتر و پاور ترانسمیتر را نیز به مرحله تولید رسانده است.

- محصولات شرکت:

• RTU
  • کارت‌های الکترونیکی
  • پاور میتر
  • پاور ترانسمیتر

- تخصص‌های فعال مرتبط با برق در شرکت:

• مهندسی برق گرایش کنترل- طراحی سیستم‌های کنترل خطی
  • مهندسی برق گرایش الکترونیک- طراحی مدارات الکترونیک و برنامه نویسی(میکروکنترلر و FPGA)
  • مهندسی برق گرایش مخابرات- نصب و کانفیگ کردن تجهیزات PLC(Power Line Career) و نیز مباحث مرتبط با شبکه و فیبر نوری
  • مهندسی برق گرایش قدرت- امور مرتبط با نصب تجهیزات ولتاژ بالا و مباحث مرتبط با حفاظت، محاسبات باتری‌های پشتیبان و شارژرها انجام می‌پذیرد.

- تعداد نیروی مورد نیاز و شرایط پذیرش:

• تعداد نیروهای قابل پذیرش در شرکت متغیر و متناسب با شرایط است
  • اولویت جذب در شرکت با دانشجویانی است که در مصاحبه فنی قبول شوند. همچنین دانشجویان ورودی 1399 در اولویت هستند.
  • اولویت جذب با دانشجویانی است که دارای روحیه جستجوگری، موفقیت طلبی، جنگندگی ومطالبه گری و نتیجه گرایی وبه پایان رساندن کار باشند. همچنین توانایی اختراع و خلاقیت، نظم بالا و خودیادگیرندگی جزو اولویت های مهم شرکت است.
  • دانشجویان پذیرش شده در دو بخش تولید و مهندسی اجرای پروژه‌ها فعالیت می‌کنند.

- شرایط کاری:

• ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:50 الی 16:30 و پنجشتبه‌ها هفته درمیان از ساعت 8 الی 16
  • پذیرفته شدگان پسر در صورت طی موفق دوره همکارانه، پس از اتمام تحصیل به صورت امریه جذب می گردند.