- زمینه اصلی فعالیت شرکت:

• طراحی و ساخت مبدل‌های الکترونیکی انرژی

- سابقه فعالیت شرکت:

شرکت نیان الکترونیک با نیت تجاری سازی دانش در حوزه مهندسی الکترونیک، شاخه الکترونیک قدرت و طراحی و ساخت مبدل‌های انرژی الکتریکی در سال 1374 فعالیت خود را آغاز نمود و اکنون پس از گذشت ربع قرن توانسته است به عنوان بزرگترین طراح و تولید کننده مبدل‌های الکترونیکی انرژی الکتریکی در کشور اکثر نیازهای کشور در زمینه منابع تغذیه سوئیچینگ مخابراتی برطرف سازد.

- محصولات شرکت:

• تغذیه های مخابراتی
  • ماژول های مبدل انرژی الکتریکی
  • انرژی های تجدیدپذیر(اینورتر خورشیدی و کانورتر توربین بادی)
  • بهینه سازی مصرف انرژی(الکتروموتور و درایور PMSM و شارژر خودرو برقی)
  • باتری و کابینت باتری

- تخصص‌های فعال مرتبط با برق در شرکت:

• مهندسی برق گرایش های الکترونیک، قدرت، کنترل و مخابرات در زمینه طراحی سیستم های آنالوگ(پاور الکترونیک)، طراحی برق صنعتی، نگهداری و توسعه تکنولوژی تولید، کنترل کیفیت، مهندسی پروژه، مهندسی خدمات پس از فروش، طراحی دیجیتال(برنامه نویسی میکروکنترلرها)، طراحی PCB، مهندسی فروش، مهندسی قطعه، تحقیقات بازار

- تعداد نیروی مورد نیاز و شرایط پذیرش:

• شرکت در صورت احراز صلاحیت 12 نفر دانشجو در گرایش‌های الکترونیک، کنترل، مخابرات و قدرت جذب می‌کند.
  • اولویت جذب در شرکت نیان الکترونیک با دانشجویانی است که علاوه بر تسلط کافی به دروس تخصصی دانشگاهی، دارای مهارت‌های تخصصی زیر باشند:

مهارتهای تخصصی مورد نیاز هر موقعیت شغلی، مطابق فایل پیوست می باشد.

همچنین توانایی انجام کار تیمی و ارتباط موثر جزو اولویت‌های انتخاب شرکت است.

همچنین مسئولیت پذیری و نوآوری دو رکن اصلی فعالیت در این شرکت می‌باشد.

- شرایط کاری:

• ساعت کاری شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 الی 16:50

-برنامه شركت براي دانشجويان:

شركت نيان الكترونيك در مرحله اول با دانشجويان مصاحبه انجام مي دهد و در صورت نياز دانشجويان براي شركت در دوره هاي آموزشي به واحد تعالي منابع انساني معرفي مي گردند. در مرحله بعد دانشجويان متناسب با توانمنديهاي فردي و مهارتي به يكي از واحدهاي شركت معرفي شده و در قالب تيم در انجام يكي از پروژه هاي شركت مشاركت دارند. ساير آموزشهاي شركت در تيم و حين كار خواهد بود.

برای مشاهده فرصت های شغلی این شرکت، برروی لینک زیر کلیک نمایید.