IMG 20230425 104706

در ادامه برگزاری طرح همکارانه و با هدف آشنایی دانشجویان با شرکت های پذیرنده در این طرح، جمعی از دانشجویان کارشناسی مهندسی برق دانشگاه فردوسی به همراه اعضاء کارگروه همکارانه، در روز سه شنبه 5 اردیبهشت 1402از شرکت پیمان خطوط شرق بازدید نمودند.

موضوع برگزاری "تورهای صنعتی" در گروه برق دانشگاه فردوسی از گذشته به صورت بسیار کم و محدود برقرار بوده است ولی با شروع طرح همکارانه، برگزاری این تورها به صورت ویژه در دستور کار گروه قرار گرفته است.

برگزاری تورهای صنعتی برای دانشجویان، باعث می‌شود که آنها از نزدیک با مجموعه های صنعتی پیشرفته کشور آشنا شوند که از دل این تورها و بازدیدهای علمی، فرصت‌های فراوانی نیز ایجاد می‌شود که مهم‌ترین آنها ایجاد امید و نشاط در بین دانشجویان و نخبگان علمی و تلاش برای ساختن آینده بهتر کشور است.