IMG 1120 reized2

مراسم تجليل از پيشكسوتان گروه مهندسي برق دانشگاه فردوسي عصر روز يكشنبه 23 بهمن 1401 با حضور اعضاء هيات علمي و كارشناسان گروه در محل باشگاه مفاخر و پيشكسوتان دانشگاه فردوسي مشهد برگزار گرديد. در اين درو همي كوتاه ولي صميمانه، از پيشكسوتان گروه  كه در سنوات اخير به افتخار بازنشستگي نائل آمده بودند، تجليل به عمل آمد.
دكتر اميررضاعطاري مدير گروه مهندسي برق دانشگاه فردوسي، ضمن خوش آمدگويي به حاضران گفت: هدف از اين جلسه تكريم همكاران بازنشسته و تازه كردن ديدارها است. در ادامه ایشان از همكاران پيشكسوت خواهش كرد تا هر كدام خاطراتي را از دوران استخدام در دانشكده و همكاري با گروه مهندسي برق بيان نمايند.
در اين نشست صميمانه به زيبايي تاريخ شفاهي دهه پنجاه تا هفتاد گروه مهندسي برق و دانشكده از زبان استادان گرانقدر آقايان دكتر ميرصالحي، دكتر عبادي، دكتر جاويدي كه شيرين و البته با چاشني شوخي نيز همراه بود بيان گرديد. آقايان دكتر رجبي مشهدي، دكتر كريم پور و دكتر ساده هم به نكاتي از شيوه تدريس و شخصيت اخلاقي و علمي استادان خود پرداختند.