photo 2023 03 12 12 25 29

دانشجويان متقاضي شركت در طرح همكارانه گروه برق با همراهي جمعي از اعضاء هيات علمي، روز شنبه 20 اسفند ماه 1401 از شركت دانش بنيان خدمات نيروگاهي آهار شرق بازديد نمودند.

در ابتداي بازديد مهندس عليزاده مدير منابع انساني شركت آهار شرق، شركت را معرفي نموده و در ادامه آمادگي خود را جهت همكاري در طرح همكارانه و استفاده از ظرفيت مستعدان و نخبگان گروه مهندسي برق دانشگاه فردوسي اعلام نمود. در ادامه دانشجويان ضمن بازديد از بخش هاي مختلف شركت، با كارشناسان شركت صحبت نموده و اطلاعات لازم در خصوص مهارت هاي تخصصي مورد نياز براي همكاري با شركت را كسب نمودند. گفتني است طرح همكارانه يكي از برنامه هاي گروه مهندسي برق جهت افزايش ميزان اشتغال دانشجويان است كه قرار است براي اولين بار در اين گروه در تابستان 1402 اجرا شود. طبق اين طرح، دانشجويان دو تابستان و دو نيمسال تحصيلي را در صنعت گذرانده و ضمن كسب مهارت، مانند نيروي عادي شركت حقوق دريافت ميكنند.